Alışveriş Sepeti

Gizlilik Sözleşmesi
 
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
İKONEKS TEKSTİL E-Ticaret Limited Şirketi (iconxofficial.com) olarak kişisel verilerinizin korunmasına ve özel hayatınızın gizliliğine son derece saygı duyuyor ve önem veriyoruz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(“KVKK” veya “Kanun” ) kapsamında İKONEKS TEKSTİL veri sorumlusu olup, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 10. Maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi için veri sorumlusu sıfatıyla müşterilerine ait kişisel verilerin işlenmesi konusunda aşağıdaki açıklamaları müşterilerine ve marseptun.com kullanıcılarının bilgisine sunar.
 
iconxofficial.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin Toplanmasına İlişkin Yöntemler
İKONEKS TEKSTİL olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yu?ku?mlu?lu?klerimiz çerçevesinde; markamızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, İKONEKS TEKSTİL ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlu?, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlu?, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.
 
iconxofficial.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesi ve İşlenme Amaçları
 
İKONEKS TEKSTİL olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak u?zere her tu?rlu? kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, gu?ncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden du?zenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngöru?len su?re kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde İKONEKS TEKSTİL birlikte çalıştığı özel-tu?zel kişilerle ya da kanunen yu?ku?mlu? olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Tu?rkiye’de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tu?zel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir. İKONEKS TEKSTİL kullanıcılarının markamızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, İKONEKS TEKSTİL ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halu?karda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.
marseptun.com; üyelik hesabı için kayıt yaptırdığınızda, mail listesine mail adresinizi kayıt ettirdiğinizde, üyeliksiz siparişleriniz için bilgi girişi yaptığınızda ve marseptun.com sayfalarını ziyaret ettiğinizde, kimlik belirlemek, adınıza fatura düzenlemek ve ürün teslimatı yapmak için kullanılabilecek, kampanya duyuruları yapmak, sizinle iletişim kurmak için kullanılabilecek bilgiler toplar. marseptun.com’a kaydolurken bazıları opsiyonel olmak üzere ad, soyad, e-posta, cinsiyet, doğum tarihi, T.C. kimlik no, adres bilgileri(adres, posta kodu, ülke, şehir, semt/ilçe, mobil telefon, telefon, faks), firma adı, vergi dairesi, vergi no gibi bilgiler isteriz. Kredi kartı ödemelerinde talep edilen kart bilgileriniz gibi hassas kişisel bilgileriniz güvenli işlem yapan SSL sertifikasına sahip sunucumuz tarafından ilgili bankanın ilgili birimine otomatik olarak aktarılır ve bunun dışında herhangi bir çalışanımız veya 3. taraf ile kesinlikle paylaşılmaz ve bu bilgiler depolanmaz.
 
iconxofficial.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin Aktarılması
 
İKONEKS TEKSTİL, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden(sözleşmeyi kabul ettiğinize dair butona bastığınızdan itibaren) veya Kanun’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında,  
Gizlilik Sözleşmesi
 
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu
İKONEKS TEKSTİL E-Ticaret Limited Şirketi (iconxofficial.com) olarak kişisel verilerinizin korunmasına ve özel hayatınızın gizliliğine son derece saygı duyuyor ve önem veriyoruz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu(“KVKK” veya “Kanun” ) kapsamında İKONEKS TEKSTİL veri sorumlusu olup, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 10. Maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi için veri sorumlusu sıfatıyla müşterilerine ait kişisel verilerin işlenmesi konusunda aşağıdaki açıklamaları müşterilerine ve marseptun.com kullanıcılarının bilgisine sunar.
 
iconxofficial.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin Toplanmasına İlişkin Yöntemler
İKONEKS TEKSTİL olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markamızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, İKONEKS TEKSTİL ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlu?, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlu?, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.
 
iconxofficial.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin İşlenmesi ve İşlenme Amaçları
 
İKONEKS TEKSTİL olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak u?zere her tu?rlu? kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, gu?ncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden du?zenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngöru?len su?re kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde İKONEKS TEKSTİL birlikte çalıştığı özel-tu?zel kişilerle ya da kanunen yu?ku?mlu? olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Tu?rkiye’de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tu?zel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir. İKONEKS TEKSTİL kullanıcılarının markamızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, İKONEKS TEKSTİL ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halu?karda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.
marseptun.com; üyelik hesabı için kayıt yaptırdığınızda, mail listesine mail adresinizi kayıt ettirdiğinizde, üyeliksiz siparişleriniz için bilgi girişi yaptığınızda ve marseptun.com sayfalarını ziyaret ettiğinizde, kimlik belirlemek, adınıza fatura düzenlemek ve ürün teslimatı yapmak için kullanılabilecek, kampanya duyuruları yapmak, sizinle iletişim kurmak için kullanılabilecek bilgiler toplar. marseptun.com’a kaydolurken bazıları opsiyonel olmak üzere ad, soyad, e-posta, cinsiyet, doğum tarihi, T.C. kimlik no, adres bilgileri(adres, posta kodu, ülke, şehir, semt/ilçe, mobil telefon, telefon, faks), firma adı, vergi dairesi, vergi no gibi bilgiler isteriz. Kredi kartı ödemelerinde talep edilen kart bilgileriniz gibi hassas kişisel bilgileriniz güvenli işlem yapan SSL sertifikasına sahip sunucumuz tarafından ilgili bankanın ilgili birimine otomatik olarak aktarılır ve bunun dışında herhangi bir çalışanımız veya 3. taraf ile kesinlikle paylaşılmaz ve bu bilgiler depolanmaz.
 
iconxofficial.com Kullanıcılarına Ait Kişisel Verilerin Aktarılması
 
İKONEKS TEKSTİL, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden(sözleşmeyi kabul ettiğinize dair butona bastığınızdan itibaren) veya Kanun’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, İKONEKS TEKSTİL E-Ticaret Limited Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir. Kişisel verilerin aktarıldığı 3. kişiler, İKONEKS TEKSTİL tarafından verilen talimatlara uymakla ve veri güvenliğinin sağlanması için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almakla yükümlüdür. 3. kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan 3. kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve 3. kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden İKONEKS TEKSTİL sorumlu değildir.
 
Kişisel Verileri İşlenen İlgili Kişinin Hakları
 
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. Maddesinde düzenlenen İlgili Kişinin Hakları konusunda marseptun.com müşterilerine ve kullanıcılarının bilgisine sunulmuştur. İKONEKS TEKSTİL ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir: E-Ticaret Limited Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir. Kişisel verilerin aktarıldığı 3. kişiler, İKONEKS TEKSTİL tarafından verilen talimatlara uymakla ve veri güvenliğinin sağlanması için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almakla yükümlüdür. 3. kişilere veri aktarımı sırasında hak ihlallerini önlemek için gerekli teknik ve hukuki önlemler alınmaktadır. Bununla birlikte, kişisel verileri alan 3. kişinin veri koruma politikalarından dolayı ve 3. kişinin sorumluluğundaki risk alanında meydana gelen ihlallerden İKONEKS TEKSTİL sorumlu değildir.
 
Kişisel Verileri İşlenen İlgili Kişinin Hakları
 
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. Maddesinde düzenlenen İlgili Kişinin Hakları konusunda marseptun.com müşterilerine ve kullanıcılarının bilgisine sunulmuştur. İKONEKS TEKSTİL ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

Ücretsiz Kargo

Tüm Ürünlerde ücretsiz teslimat

14 gün içinde kolay iade imkanı

14 gün içinde iade ve değişim

Müşteri Desteği

Satış önce ve sonrasında destek

128bit SSL 100% Güvenli Alışveris

Kredi Kartı / Havale / Kapıda Ödeme

Sohbeti Aç
Yardım ister misiniz?
İcon-X Whatsapp Destek
Selam
Nasıl yardımcı olabiliriz?